Miami – Nassau

Efter att vi lämnat bilen på Alamo i South beach Miami tog vi en taxi till hamnen, Vi anlände mer än en timme tidigare än vår inbokade tid och var beredda på att få sitta och vänta, men det var inga problem bara att kliva ombord.

Väl ombord letade vi upp en bar, vilket inte var svårt det finns gott om barer, satt och tog det lugnt en stund innan vi gick för att leta upp hytten.

Hytt med balkong, på däck 12 har jag lärt mig nu det finns 19 våningar som man har tillträde till sen är där nog några till under med maskinrum och annat.

Båten är bara 2 år gammal så den är i riktigt fint skick, och massor av personal som gör allt för att man ska ha det bra, sätter man sig i närheten av en bar tar det inte lång stund förrän det kommer en servitör och frågar om man vill ha något.

Vid första middagen ombord kändes det lite som att vi måste ha hamnat i fel matsal detta är så lyxigt så det är inget vi kan ha råd med.

Det stod servitörer på en lång rad och varje par som kom in fick en servitör som visade en till bordet och lade en servett i knät på en, kändes som där var fler servitörer än gäster.

God mat är det med och många alternativ att välja mellan, både vad gäller förrätt, middag och dessert.

När vi kom tillbaks till hytten efter middagen stod det en flaska champange och en talrik med choklad doppade jordgubbar på bordet, nice det ingick i uppgraderingen vi fick vid bokningen av resan liksom utökat dryckespaket med fri dricka upp till de som kostar10$ st dvs fri beer och i stort sett alla drinkar. Det ingår även om vi vill ha frukost serverad på rummet, men med den frukost buffén som de har ombord så blir inte det ett alternativ, Där finns frukost alternativ från jordens alla hörn nästan ett helt däcks plan bara för Buffé, först frukost sedan lunch och därefter middag och naturligt vis natta mad för den som känner för det.

Ja det går ingen nöd på en här i varje fall.

Första stoppet var Nassau där vi bokat in oss på strand häng på en ö med en lagun, lite kort tid att vara där bara.

20240316 10
Miami, ombord på båten,
Utsikt över en del av Miami
20240316 11
Miami, ombord på båten, Svalkande dryck efter persen att ta sig ombord.
20240316 13
Miami, ombord på båten,
Våran hytt
20240316 14
Miami, ombord på båten.
Ett av atriumen med en bar på bottenplanet.
20240316 15 1
Miami, ombord på båten,
Ett annat atrium sett från bottenvåningen och uppåt.
20240316_15_2
Miami, ombord på båten,
Samma atrium fast en våning upp
20240316 15 3
Miami, ombord på båten,
Ytterligare en våning upp var det kassino-
20240316 16
Miami, ombord på båten,
I aktern på båten.
« av 2 »

3 Kommentarer on “Miami – Nassau

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *