Orlando och Daytona Florida

Så var vi här igen.

Länge sedan vi var här sist (2015), men det mesta är sig likt, och mina gamla kartor i GPsen har hitills fungerat bra. Första övernattningen blev i Miami där vi landade och hämtade hyrbilen, sedan körde vi upp till Orlando där vi var och hälsade på Nelson som vi var hembjudna till sist vi var här, en riktigt trevlig prick. och så tog vi en båt tur på några sjöar i norra delen av Orlando, kul och intressant, vi fick förklaringen till varför man inte ser så mycket av alla sjöar som det finns runt Orlando. det beror på att det är byggt privata lyxvillor med stora tomter längs stränderna. och så lite besök på flee markets och några affärs center typ Väla fast litta större.

Efter Orlando blev det några dagar i Daytona, Här har det ändrat sig en hel del, modet växlar, förr har det varit långa gafflar o andra fina byggen, det har varit fantastiska lackeringar, baggers o riktigt låga byggen, men nu tycks det bara vara högt ljud som gäller, främst då från en ljudanläggning på hojen. Ja jävlar vad det spelas och om de åtminstonde hadde spelat bra musik, men nää.

Så jag kan konstatera att Main Street där alla kör för att visa upp sina hojar, det är inget för mig längre, för mycket oljud för mina öron. Men sen är här mycket runtomkring som fortfarande lockar.
Nu har vi kört vidare och har hamnat i St.Augustine det är den äldsta stan i usa om jag inte har helt fel för mig.
Foto galleriet här under visar 5 bilder sen får man klicka fram nästa sida med 5 bilder osv.

Miami
Frukost meny i usa, detta bådar inte gott för figuren.
Kissimmee
Old Town i Kissimmee är väl värd ett besök om man är i krokarna, där är massor av veteran bilar på lördagar och små trevliga butiker att besöka.

Orlando
Vi tog en en tur på några av alla de sjöar som fins runt Orlando, bilden från en kanal som förbinder två sjöar.

Orlando
ett litet hus vid stranden till sjön.
Orlando
Ytterligare ett litet hus.
Orlando
och några till.
Orlando
Efter båt turen krävdes det lite glass
Daytona Main street
Ett intressant bygge
« av 5 »

2 Kommentarer on “Orlando och Daytona Florida

    1. Vi har det bra, varmt o gott nu det var lite molnigt o regn de första dagarna, Jag gör ett nytt inlägg senare med bilder härifrån.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *